Sosyal Medya

Dünya

Hollanda’da bir evde 3 Türk ölü bulundu

Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunanların aynı aileden oldukları ve bir cinayete kurban gitmiş olabilecekleri belirtildi



Hollanda’da 3 Türk'ün bir evde ölü bulunduÄŸu bildirildi.

Kuzey Brabant eyaletine baÄŸlı Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunan 3 kiÅŸinin aynı aileden oldukları ve cinayete kurban gitmiÅŸ olabilecekleri belirtildi. 

AA muhabirine bilgi veren Türk komÅŸular, ölenlerin aynı aileden ve Türk olduklarını ifade ederek, cinayetin büyük ihtimalle aile içi tartışmadan kaynaklandığını öne sürdü. Söz konusu aileyi yakından tanıklarını kaydeden Türkler, ölenlerden ikisinin erkek, birisinin ise kız çocuÄŸu olduÄŸunu dile getirdi.

Cinayetle ilgili açıklama yapan polis, kökenlerine iliÅŸkin bilgi vermediÄŸi ölenlerden birisinin 41 yaşında erkek, diÄŸerinin 9 yaşında kız çocuÄŸu olduÄŸunu, üçüncü kiÅŸinin kimliÄŸinin ise henüz tespit edilemediÄŸini bildirdi.  

Ä°lgili birimlerin evdeki incelemelerinin devam ettiÄŸi ve bu kapsamda kız çocuÄŸunun annesinin bilgisine baÅŸvurulduÄŸuna da deÄŸinilen açıklamada, cesetlerin otopsi iÅŸlemleri için morga kaldırılacağı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.